[GAMBAR] Haruslah Tengok Gambar Cute Yana Samsudin!

Haa.. Gambar-gambar hari nie disajikan khas untuk korang yang rasanya tengah tak sabar-sabar nak tunggu weekend dan chill out. Hehe.. Tak ada kaitan pun sebenarnya. :P

Hari nie MiG Online nak share dengan korang beberapa keping gambar Yana Samsudin yang MiG Online rasa rugi kalau MiG Online simpan sorang-sorang. Gambar-gambar nie diambil waktu Yana menghadiri majlis penyampaian hadiah kepada para pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian.

Untuk pengetahuan korang jugak Yana sekarang tengah sibuk menjalani penggambaran filem Adnan Sempit 3 dan tak lama lagi filem terbaru Yana Samsudin bakal menjengah pawagam 24 Mei nie iaitu filem Aku Ada Kau Ada yang turut dibintangi oleh Shaheizy Sam. Filem nie special sikit sebab penggambarannya dijalankan di Korea. Kherlass.. Ok, apapun jom kita cekidautt gambar Yana nihh…

28 comments on «[GAMBAR] Haruslah Tengok Gambar Cute Yana Samsudin!»

  1. feodora luna says:

    heee suke la yana…. love yana so much!

    1. hanin farhain says:

      kak yana is the best…..kak yana is the number 1 for me!

  2. Deeba says:

    yana comel~

  3. DeqLour says:

    Comey”
    Lau ad org kat sebla ys uwh,lg comey x ..
    Uhuxhux

  4. paktamsiber says:

    SKE2…

  5. audreyana says:

    wel,n0 k0men lg.yana samsudin sntsa kiut!

  6. rosmiza says:

    comel nye…………….rasa nak cubit je pipi kakak yana…

  7. rosmiza says:

    haruslah love yana…hihi..kakak yana boleh tak hari raya nanti pergi rumah saya..

  8. Fatin Nur Yasmin BT Baharuddin says:

    kak yana ni cutelh ….you is the best for me and my family.

  9. Fatin Nur Yasmin BT Baharuddin says:

    you is the best forever.You aiso prety.

  10. nur qamarina says:

    kak yana mmg slalu cute.klw bleh nk jumpe dia sgt2.

  11. Farah Izzati says:

    kak yana memang cute..kalau saya nak jadi adik angkat kak yana boleh x rasenye kak??

  12. zulhilmi@41 says:

    minat sgt kt yana…comel betul…

  13. myra iera says:

    so cuet .

  14. piqeot says:

    kak yana sesuai dgn shaheziey sam

  15. khairunnisa says:

    Kak yana comel bila seyum…kak yana i like you so much…

  16. khairunnisa says:

    Kak yana cute la…Cute sangat-sangat..

  17. diana says:

    kak yana best and cutw..^_^

  18. marhain says:

    so swettttt…..

  19. suhada says:

    comel lah kak yana nanti saya nak jadi adik angkat

  20. Aisyah says:

    wah cute nyer tapikan lebih cute kalau ada syhahieziey sam arggh!!!!!!!

  21. aiman says:

    cantiknya sayalah peminat yana samsudin i love u

  22. alif says:

    sister you name yana samsudin i veryyyyyyyy happy you ceut i like you becaues u veryy biutifull see you to gede

  23. yanaaaaaaaaaaa samsudi kalau awak masuk wawa semput.Sedap betul suara awak

  24. bob says:

    cantik awak aiman like awak alif like awak zaidahpun like awak saya boleh awal datang bandar saujana putra blok h datanglah anak saya & keluarga sayapun suka awak terima kasih assalamualaikummussalamwarah matullahhiwabarakatu

  25. farah adilah says:

    kak yana cute la ……..kak yana is number 1 for me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>