[GAMBAR] Sekitar Penggambaran Filem 2 Kalimah

Filem berkonsepkan drama Islamik 2 Kalimah nie sekarang tengah hangat menjalani penggambaran di Terengganu dan MiG Online baru sahaja menerima beberapa keping gambar dari admin MiG Online yang memang suka stalk Nora Danish dan khas untuk korang MiG Online nak share beberapa keping gambar terbaru filem 2 Kalimah nie. Cekidautt!!

Korang jugak boleh like fanpage rasmi 2 Kalimah kat sini:

2 KALIMAH

Cantik Nora Danish bertudung kan? :)

Pelakon utama, Shaheizy Sam & Nora Danish

6 comments on «[GAMBAR] Sekitar Penggambaran Filem 2 Kalimah»

  1. aniza says:

    kak nora nampak anggun…and abg shahiezy look cool…

  2. amy aisyah says:

    Wow….xsbar nk tgok citer ni…citer ni psal janji ker??? Yg pnting hope citer ni meletop… all the best…

  3. Farisha says:

    jangan lupa buat dlm bentuk HD ok..hihi

  4. Kay Maria Actress says:

    Hu hu… ‘Mak Dara’ nampak tangan jer……?! Kesian…… :(

  5. hassan beris says:

    tak sabar nk tgk film ni sbb ada gambar sy kat dlm. hi hi

  6. nana says:

    umah pupu sy :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>