Cinta Antara Dua Darjat

Kadang-kadang kalau kita dibesarkan dalam keadaan berbeza dengan orang kesayangan kita, mesti macam-macam masalah yang timbul akibat ketidakserasian persekitaran ataupun orang-orang yang berada di sekeliling kita. Bak kata orang, cinta itu buta, tak kenal pangkat darjat atau harta gitu. So macam tu jugak la masalah yang dihadapi oleh Benjamin (Sharnaaz Ahmad) dan Syuhara (Siti Saleha) yang berdepan dengan masalah yang sama dalam drama terbaru terbitan MiG iaitu Ruby. MiG Online sure korang mesti yang dah tak boleh senang duduk dan resah gelisah menunggu episod-episod seterusnya dalam drama Ruby tu. Anyway korang yang nak tau lagi lanjut pasal drama nie, korang boleh beli surat khabar Sinar Harian hari nie sebab ada artikel khas pasal drama Ruby nie. Anyway korang boleh layan drama Ruby nie yang disiarkan setiap Selasa hingga Khamis jam 10 malam di slot Samarinda. Cekidautt!!

Siti Saleha, Sharnaaz Ahmad mantapkan drama Ruby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>