(6 gambar) Nora Danish Bersama Randy Pangalila

Kegembiraan nyata terpancar di wajah Nora apabila diberi peluang untuk beraksi bersama aktor yang diminati ramai di Indonesia dan Malaysia, iaitu Randi Pangalila. Drama berjudul Ku Kejar Bintang sebanyak 13 episod merupakan drama arahan Michael Ang. Pertama kali bekerjasama dengan Randi ternyata ia amat menyenangkan dan amat mudah mendapatkan keserasian bersama aktor itu.

“pada saya, Randi seorang yang tidak cerewet. Berilah apa sahaja watak kepadanya, dia pasti melakukannya dengan baik. Pernah kami lakukan penggambaran di pasar bersama ayam, dia nyata tidak kekok dan tidak kisah dengan bau persekitaran yang tidak menyenangkan itu”

Drama itu juga bakal menampilkan pelakon seperti Marsha Londoh, Hefny, Didie Alias dan ramai lagi. Saksikan beberapa keping gambar di penggambaran Ku Kejar Bintang yang diambil dari instagram Nora Danish.

Kredit foto: instagram @noradanish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>