Author Archives: metrowealth

(Gosip) Wa Mao Kasi Setel Lei – Jebat

(Gosip) Wa Mao Kasi Setel Lei – Jebat

Wa tak mao simpan sampai wa mati lei, wa mao kasi habis ini crita lu tunggu liao! Perghh, bayangkan kalau macam tu Sharnaaz Ahmad cakap, maunye sembunyi kepala korang dalam baju, ye tak? Hehe.. Tapi t ...
(Comel!!) Baby Bump Scha Alyahya

(Comel!!) Baby Bump Scha Alyahya

Ramai sedia maklum pelakon & pengacara feymes tanahair, Scha Alyahya dilaporkan hamil 6 bulan sekarang nie. MiG Online ada shoot beberapa keping gambar terbaru Scha Alyahya khas untuk share dengan ...
Itu Rezeki – Fasha Sandha

Itu Rezeki – Fasha Sandha

Ramai sedia maklum yang aktres jelita, Fasha Sandha sedang hamil anak kedua namun Fasha jarang menceritakan tentang khabar gembira tu. Cuma baru nie je Fasha mula berkongsi kisah mengenai perihal anak ...
Semangat Juang Sidek Hussin

Semangat Juang Sidek Hussin

Baru-baru nie industri hiburan tanah air telah menerima berita mengejutkan apabila salah seorang pelakon veteran berbakat besar, Sidek Hussin dimasukkan ke hospital dan disahkan menghidap kanser. Kisa ...