Category Archives: Malam Jumaat

(Malam Jumaat) Darah

(Malam Jumaat) Darah

Dulu sy pelatih kem PLKN Batu Jong, Kuala Krai Kelantan siri 7. Sy nak cerita la kisah seram yg berlaku kat sini. Cerita ni berlaku time kem kami terputus bekalan air selama 2 minggu. Ade la sorang me ...
(Malam Jumaat) Kawasan Puaka Di Malaysia

(Malam Jumaat) Kawasan Puaka Di Malaysia

1.Highland Tower – Kuala Lumpur Suatu masa dahulu merupakan sebuah apartment mewah yang didiami oleh pelbagai lapisan masyarakat.Satu tragedi runtuhan telah meragut puluhan nyawa. Hanya segelintir saj ...
(Malam Jumaat) Gangguan

(Malam Jumaat) Gangguan

Disini saya ada sebuah cerita yang ingin saya kongsikan kepada semua…saya berasal dari Kota Kinabalu,Sabah tetapi telah 4 tahun menetap di Kuala Lumpur… Kisah ini berlaku pada tahun 1993&# ...
(Malam Jumaat) Puaka Hotel Hatyai

(Malam Jumaat) Puaka Hotel Hatyai

Ceritanya macam ni….bulan september yang lepas aku follow trip pergi hattyai..kita orang menginap di satu hotel ni..nama hotel biarlah aku rahsiakan..tapi hotel ni betul2 kt tengah bandar dekat ...
(Malam Jumaat) “Kuklir”

(Malam Jumaat) “Kuklir”

Salam sejahtera WPT dan rakan-rakan sekalian. Ni nak share cerita turun temurun. Kisah ni berlaku agak lama dulu, saya pun belum lahir lagi. Masa mak saya, makcik, dan pakcik masih lagi di bangku seko ...
(Malam Jumaat) Misteri Kampung Tanduo

(Malam Jumaat) Misteri Kampung Tanduo

Kalau baru-baru nie, Kampung Tanduo menjadi sebutan di mulut masyarakat selepas peristiwa berdarah pengganas yang cuba menakluk Sabah, sebenarnya sebelum tu Kampung Tanduo nie lebih dikenali kerana pe ...
(Malam Jumaat) Misteri Villa Nabila

(Malam Jumaat) Misteri Villa Nabila

Assalamualaikum & salam sejahtera semua pembaca setia MiG Online. Hari nie macam biasa MiG Online nak share dengan korang satu kisah misteri yang pernah berlaku di sebuah tempat di Johor. Orang-or ...