Sesi Pecah Rahsia Kamal Adli

Ini artikel MiG Online korek-korek dari blog Hero Remaja sorang ni, Kamal Adli pasal pengalaman dia dengan peminat… Kadang-kadang jadi spy best jugak,kan?😛 Jom kita sama-sama baca..hehe..

“ok kali ni rafie nk share cerita kelakar artis bersama peminat..kejadian ni paling rafie ingat sampai skrg!masa tu kteorang join event majalah media hiburan kat melaka..so ramai jgk la artis yg join termasuk kamal adli!masa kteorg sampai  kt lokasi,adalah 1 makcik ni dia asyik perhati kamal je sbb mase tu ramai org tgh sibuk bgambar dgn kamal!sesak jgk la masa tu..rafie rasa umur makcik tu dlm 50 an..tetiba makcik tu dtg kt kamal dan ajak bgambar.kamal pn tanye la makcik tu…

kamal   : makcik kte nk pandang camera yg mane?sape nk tangkap gambar kte?
makcik : eh makcik takde camera pun..
kamal   : abis tu camna makcik nk bergambar dgn sy?
makcik : ala dpn kita ni kan ramai cameraman,nnt muka makcik msuk majalah,makcik kerat je la dgn gunting
kamal   : (buat muka 2 posen sbb 1st time jmpe makcik yg kreatif lg inovatif)

hahahahaha..mase kejadian ni rafie btol2 tepi kamal n makcik tu..nk bdarah hidong bile makcik tu jawab soalan kamal..bernas sungguh idea makcik tu!sabor je la..”

Rasanya macam nie la rupa kagum Kamal Adli masa tu… haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s