Malam yang bakal menyeramkan anda… >:)

Flat 3A merupakan sebuah filem seram terbaru terbitan Metrowealth Pictures yang mengisahkan tentang Fiqah (Intan Ladyana) yang diganggu sesuatu sebaik sahaja beliau berpindah ke rumah baru. Teman lelakinya Anas (Adey Syafrien) juga merasakan sesuatu yang tidak kena dengan rumah itu dan memaksa Fiqah segera berpindah namun satu persatu kejadian yang berlaku menyingkap rahsia di sebalik rumah flat yang baru didiami Fiqah. Apa lagi cerita selanjutnya? Kena la tengok di pawagam 14 Julai ini.

Sebelum tu, seperti biasalah, MiG Online dengan kerjasama Metrowealth Pictures dengan sukacitanya ingin menjemput anda semua sama-sama ‘menyerami’ panggung wayang bersama-sama artis-artis yang membintangi filem ini untuk Malam Pratonton Filem Flat 3A yang akan diadakan tak lama lagi.

So macam mana nak join?

Ce tengok atas tu ada gambar Intan Ladyana yang diambil dari filem Flat 3A, dengan cara paling kreatif, korang masukkan DIALOG PALING SERAM yang diungkapkan oleh Intan Ladyana mengikut kreativiti anda sendiri di RUANGAN KOMEN entry ini, dan 80 peserta paling pantas, paling seram dan paling ANGKER akan kami jemput ke Malam Pratonton Filem Flat 3A.

Format adalah seperti berikut

1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)

3) ALAMAT EMAIL.

Tarikh tutup adalah pada 10 JULAI 2011.

Cepat sebelum anda dihantui perasaan kecewa tak sempat joiiiiinnnn…. >:)

FLAT 3A DI PAWAGAM 14 JULAI 2011

14 thoughts on “Malam yang bakal menyeramkan anda… >:)

  1. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    ‘Uuu..Huk..Huk..Huk..’ bunyi ape tu..sape kat luar tu wey sape tu…jangan main2 wey tolong lah wey…’Uuu..Huk..Huk..Huk..’kau lagi aku tk kacau kau, kau pegi dr sini…pegi pegi….(sambil baca ayat kursi)

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)

    maziah binti baharom

    3) ALAMAT EMAIL.

    Raflesia_lily@yahoo.com

  2. ‘Uuu..Huk..Huk..Huk..’ bunyi ape tu..sape kat luar tu wey sape tu…jangan main2 wey tolong lah wey…’Uuu..Huk..Huk..Huk..’kau lagi aku tk kacau kau, kau pegi dr sini…pegi pegi….(sambil baca ayat kursi)

  3. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    (loghat perak) ..Wey………Makhluk Flat 3A…sape mike …Hantu, Jembalang, Mambang, Langsuyo…Cer Citer..tapi ingat..Kalo Kome Langsi Kome Mati…Bukan Janji tapi Pasti….Tolong jangan ganggu lagi….maleh teman nak memikio kome ni,asyik nyakat je
    kojenye..raban teben dibuatnye yop ..

    2) NAMA PENUH : MOHD NASRUL HAKIM BIN ZULFAHMY

    3) ALAMAT EMAIL: mirfaqa12@yahoo.com

  4. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF : “Hahhhh….bayang ape tu….makhluk ape yg ganggu aku skang?…aku dah lah tinggal sorang!!! …..Ya, Allah…lindungilah aku dari gangguan syaitan dan iblis…”

    2) NAMA PENUH : MUHAMMAD FARHAN BIN MATSTAPA

    3) ALAMAT EMAIL : farhancr7@gmail.com

    TQ MiG! Seram Sama YOU!!!

  5. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF;sape yang baju berdarah darah tu .? tak cuci

    baju ke ?!eeeeeee

    2) NAMA PENUH :ZAMIL ZUFAR BIN CHE SOHOR

    3) ALAMAT EMAIL.:make.believe76@yahoo.com

  6. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    “Siapakah kamu?” “Kenapa kamu Berada Di Sini?””Apa Yang Bau busuk Sangat Ni? kenapa ade darah mengalir kat dinding tu..YA ALLAH tolong selamatkan hambamu ini..

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)

    maziah binti baharom

    3) ALAMAT EMAIL.

    Raflesia_lily@yahoo.com

  7. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    “Siapakah kamu?” “Kenapa kamu Berada Di Sini?””Apa Yang Bau busuk Sangat Ni? kenapa ade darah mengalir kat dinding tu..YA ALLAH tolong selamatkan hambamu ini..

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)
    Hadijah bt Mohd

    3) ALAMAT EMAIL.
    jajasayang@gmail.com

    Memintak dpt tiket lah ye..

  8. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    heyyyyyyyyy….ko jgn gngu aku lagi..aq dh xsnggup nk tngk muka ko, dh la buruk…..mak ayah tlg fiqah…dia kacau fiqah….tlggggggg kluarrrrrrr

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)

    NUR ATIFAH MUNIRAH BINTI SANAF @ ALI

    3) ALAMAT EMAIL.

    erah_girlz@yahoo.com

  9. 1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF

    ‘Hah kenapa aku tiba-tiba jer ternampak bayang-bayang budak tu?budak tu penuh dgn darah di bandanya…takutnya aku!!!!

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)

    Muhammad Mustakim Bin Manshor

    3) ALAMAT EMAIL.

    akimronaldo88@gmail.com

  10. Hi,

    Ini jawapannya:-

    1) UNGKAPAN INTAN LADYANA PALING KREATIF
    ‘Bayang apa plak tuh? siap ada titis darah lagi nie? Tolong jangan kacau aku lah. Aku baca yassin ni kang baru tau ko kan!

    2) NAMA PENUH (MENGIKUT KAD PENGENALAN)
    Hadijah bt Mohd

    3) ALAMAT EMAIL.
    jajasayang@gmail.com

    Memintak dpt tiket lah ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s