Sam, Yana dan …

Update: MiG Online dah berjaya dapatkan statement kedua-duanya… Tunggu~ >:)

MiG Online nak bukak la cerita sikit nie… Dah lama tak jadi nakal kadang-kadang jadi nakal pun cambest gak ye tak? MiG Online tak nafikan memang dah banyak kali menghadiri majlis yang melibatkan artis pujaan korang yang dua orang nie, memang nampak la kemesraan yang terjalin di antara mereka gitu. Maklum la bernaung di bawah syarikat produksi yang sama dan beberapa kali ditemukan dalam filem-filem sebagai suami isteri atau kekasih, so nampak la selesa bersama, kan? Malah Shaheizy Sam dan Yana Samsudin kerap kita tengok jadi cover majalah atau surat khabar bersama-sama sehingga chemistry di antara dorang ni nampak cukup kuat.

Cuma sejak kebelakangan nie kerap jugak MiG Online dengar gosip-gosip yang mengatakan dorang nie bercinta. Ada peminat-peminat yang nak taw atau tambah statement contoh macam adik-adik ni

dan ini

Amboihh, macam cacing kepanasan MiG Online dengar, adakah betul Shaheizy Sam dan Yana Samsudin berchenta? Takpe, sambil menaip ni dah ada wartawan MiG Online yang terus bergegas untuk mendapatkan berita panas ni… Sebelum kita dengar statement dari mereka berdua, MiG Online panaskan korang dengan gambar yang MiG Online ambil baru-baru ni… Statement akan menyusul selepas nie… Her her her… Cekidauttt

 

20 thoughts on “Sam, Yana dan …

  1. kak yana and abg sam sweet la…couple je la..miera suke kak yana couple dgn abg sam..kak yana sesuai sngt dgn abg sam..minta2 itu jodoh kak yana and abg sam..smpai ke jinjang pelamin
    amin..🙂

  2. Kalau betul,tahniah…ak tumpang happy…siap la abg sam klu anje ngadu pape….jaga elok2 abg sam oic…klu xreti jaga,kami org biasa ni pn ramai yg ikhlas ni,hehehhe….klu bcinta,biar smp ke nikah,klu da nikah,biar smp becicit,dgn kata lain hgga akhir hayat….yeah! Peace

  3. Kalau betul,tahniah…ak tumpang happy…siap la abg sam klu anje ngadu pape….jaga elok2 abg sam oic…klu xreti jaga,kami org biasa ni pn ramai yg ikhlas ni,hehehhe….klu bcinta,biar smp ke nikah,klu da nikah,biar smp becicit,dhn kata lain hgga akhir hayat….yeah! Peace

  4. Bagus la kalo diorg bercinta betul9..senang sbb selalu bersama dlm movie..Saya doakan yg terbaik utk Sam n Yana..sayang…..anje……sukenye..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s