Diana Amir – Semakin Manis Bertudung.

 

MiG Online tengok sejak dua menjak nie Diana Amir semakin cantik pulak. Mungkin sebab imej bertudung yang jadi identiti dia sekarang nie lebih sesuai untuk Diana Amir, kan? Kata Diana Amir sekarang dia banyak dapat tawaran untuk bersama-sama peminat-peminat berkongsi kisah dan pengalaman hidupnya dan keputusannya untuk mendekatkan diri lebih lagi kepada Allah. Hmm, sejuk bila tengok perubahan Diana Amir ni, kan? Orait, kat sini MiG Online nak share beberapa (belas) keping gambar terbaru Diana Amir dan juga gambar beliau di Malam Santapan Amal Yayasan Nur Kasih Karangkraf Malaysia serta gambar terbaru team mate Diana sewaktu awal penglibatan Diana dalam dunia lakonan, Kamal Adli. Cekidautt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Diana Amir – Semakin Manis Bertudung.

  1. trend atau x, hati budi dan niat manusia xde spe yg tahu..kita jugak manusia hina,xlayak untuk menilai.hanya Allah yg layak menilai..kita boleh menilai keikhlasan seseorang seandainya kita mmg btol2 sure masuk syurga..oke?btw..tahniah diana amer.

      1. jgn mempertikaikan keikhlasan org lain…alhamdulillah syukur dorg sume berubah kearah yg lbih baik..kita sme2x doakan..kita spatutnya mnyokong k…=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s