(INSTAGRAM) Ape Cer Artis Kesayangan Korang?

Selamat petang  kepada semua. FYI, hari nie adalah hari 1st day filem komedi aksi arahan Farid Kamil berada di pawagam, ada yang dah tengok ke? Ce angkat mousepad… Hehe.. Kepada korang yang masih belum tengok tu, malam nie boleh la kita serbu ramai-ramai kat mana-mana pawagam seluruh Malaysia ok? Anyway korang yang selalu ikut perkembangan MiG Online semestinya menantikan entry nie sebab tak sabar nak tengok update-update terbaru artis-artis kesayangan korang. So apapun, MiG Online ada sediakan beberapa keping gambar khas untuk korang semua. So jom cekidautt!!

Makin cute pulak Wawa sekarang. Kalau ada yang belum tau, Wawa Zainal sekarang nie tengah menjalani penggambaran kat India. Bakal balik beberapa hari saja lagi.

Sempat lagi Intan pose yea…🙂

Haa, siapa ninja nie?

Ha,ni la dia Ninja tu.😀

Hari nie jugak Dato Siti Nurhaliza datang berkunjung di ofis MiG Online untuk sesi-sesi terakhir program Simpysiti / MiG Star Search. Comel beb~

Antara finalis Simpysiti Star Search

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s