Farid Jadi Polis Sebelum Kahwin & Along Rasa Selesa Bersama MIG

Korang semua dah tonton filem Pe3? Kalau belum boleh la pergi tonton sementara ia masih ditayangkan di pawagam. Haaa kalau korang nak tau, filem Pe3 ni telah mendorong pengarah dan pelakonnya iaitu Farid Kamil untuk jadi polis secara sukarela yang mana filem tu memang banyak mendapat kerjasama dari Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan bermula dari Pe3 lah Farid dapat ramai kawan dari kalangan anggota polis. Wahh Farid dah jadi abang polis la.. Cik tunangnya, Diana Danielle mesti rasa selamat je berada di samping Farid kan..hehehe. Okay kalau nak tahu lebih lanjut penyertaan Farid sebagai polis sukarela, boleh la selak halaman 10, Harian Metro hari ini.

Selain Farid Kamil, seorang lagi pelakon berbakat besar naungan MIG iaitu Along Eyzendy juga turut berlakon dalam filem Pe3 yang masih rancak ditayangkan di pawagam. Sebelum penglibatannya di bawah label artis MIG, Along ni independent maksudnya menguruskan kerjaya lakonannya sendiri tapi kini dia kata dia rasa lebih selesa dan teratur lepas menyertai MIG. Haaa betapa beruntungnya Along sebab selain tu, dia juga diberi kepercayaan oleh Mejar (K) David Teo untuk menyumbangkan idea untuk filem terbarunya bersama Nora Danish iaitu Lagenda Budak Hostel. MiG Online harap semoga kejayaan Along bertambah sukses lepas ni!đŸ˜‰ Okay untuk korang yang tau sejarah penglibatan Along dalam dunia seni dan juga projek terbarunya, boleh la baca di muka surat 13 ruangan Rap, Harian Metro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s