(Gosip) Aiman Hakim Redza Sah Bercinta Dengan Nur Fathia?

Agak lama gosip nie tapi belum lagi mendapat kepastian dari mana-mana pihak (seingat MiG Online la) tapi MiG Online rasa terpanggil untuk menulis gosip nie (macam sudut luahan hati pulak, hehe) sebabnya MiG Online ternampak kelibat dua artis kacak & comel nie iaitu Aiman Hakim Redza dan Nur Fathia semalam.

Sebelum nie, pelakon yang terkenal dengan drama Vanila Coklat dan model/pelakon Nur Fathia nie pernah dikaitkan dengan kontroversi dekat salah sebuah airport terkemuka di Malaysia namun mereka menafikan sekeras-kerasnya  tentang perhubungan mereka.

Semalam nak jadikan cerita, terserempak la MiG Online dengan mereka berdua yang tengah date dekat Sunway Pyramid. Mula-mula ingatkan Diana Danielle dah balik Malaysia, rupanya ialah Nur Fathia bersama dengan Aiman Hakim Redza. Nampak mesra dan sweet je mereka berdua. Hehe.

Bobo nak ambil anak angkat dari Kodiang?

Apapun bukanlah boleh dibuat kesimpulan secara konklusif dan komprehensif (saintifik sungguh, hehe) mereka memang betul-betul bercinta tapi kalau dah keluar berdua tu, mungkin ada la sesuatu antara mereka, ye tak? Ataupun mungkin since filem Wolverine dah keluar semalam, Nur Fathia takut tengok sorang-sorang so ajak la kawan-kawan teman, kan? Hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s