Nora Danish & Fasha Sandha Bakal Beraya Bersama?

Awww… So sweet bila MiG Online baca apa yang dinyatakan oleh Nora Danish melalui portal GUA. Tahun nie raya Nora Danish mesti semakin meriah sebab dah ada ahli keluarga baru. Kata Nora:

“Raya pertama saya akan balik beraya di rumah bekas mertua saya di Perak dan selepas itu barulah saya akan membawa anak saya Rayqal bercuti pula. Ini sudah menjadi tradisi saya dan keluarga apabila pulang beraya pada hari raya pertama di rumah bekas mentua di Perak.

Lagipun saya memang suka pulang untuk menjamah makanan yang enak seperti Rendang Tok yang amat popular dan sedap untuk dijamah pada hari raya pertama. Kemungkinan besar juga saya akan beraya bersama-sama dengan Fasha Sandha di sana,”

Memang betul orang cakap makanan mampu merapatkan tali persaudaraan di antara kita. Orang kata perut kenyang hati senang. Ke MiG Online je yang cakap? Hehe…

Anyway MiG Online respek dengan Nora Danish & Fasha Sandha yang sentiasa maaf-memaafi. Ye la, Malaysia nie kecik je, tak perlu nak panjang-panjangkan cerita, kan?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s