(Gosip) Parody Baru JoHaRa Hina Bulan Ramadhan?

Terkejut jugak MiG Online bila tau pasal nie. Tapi itu la yang MiG Online baca sendiri bila tengah syok tonton parody baru JoHaRa yang mengetengahkan filem The Avengers sebagai bahan lawak terbaru mereka. Bagi MiG Online memang kelakar, cuma mungkin sesetengah pihak yang memandang video atau lawak nie tak sesuai dengan selera mereka.

Berikut nie adalah berdasarkan apa yang MiG Online tengok di Youtube rasmi Era FM.

MiG Online sendiri tak tau nak menghukum atau meletakkan apa-apa fatwa pasal perkara nie. Jom kita tengok dulu video nie dan share apa korang rasa? Yokk!!

• Shaheizy Sam & Bobo Bersama Anak Angkat?

2 thoughts on “(Gosip) Parody Baru JoHaRa Hina Bulan Ramadhan?

  1. manusia slalu melakukan kesilapan,,,
    hrap pihak berkenan tapis dulu sbelum siarkan video neh..
    org yg ckap sini sana psal parody neh jgn nk ckp melulu ja,,walaupon dh tngok video td tp kena jga mulut,,klau kta kata kat orag mmang best tp hati kta x snang,,mcm larh korang x x pnah bt silapkan??
    apa ad dipikiran korang..tanya iman ckup x amalan..psal parody neh,,,jenaka pon berpada..lipas haram org islam makan,,bkn melayu sja,,melayu klau posa tp x solat x jd jugak,,wasalam..

  2. Ketika Mereka yang memandang enteng BAB agama macam ini lah jadinya, mungkin tiada niat, tetapi Kerana kejahilan macam ini lah jadinya. Fikir2 kan lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s