(Peraduan) Jom Tonton Filem Paku Pontianak!

Salam sejahtera~ Apa khabar orang kampung? Hehe.. Suasana raya masih hangat terasa, tak ada beza jugak kat MiG Online nie, sambil menaip nie pun tengah kunyah ketupat lagi. Tapi camnepun MiG Online tetap rindu nak share dengan korang macam-macam dan kita start dengan bagi korang angpow dulu! Nope nope, bukan duit raya, belum lagi, MiG Online nak kasi korang seat percuma menonton filem Paku Pontianak bersama-sama dengan pelakonnya iaitu Uqasha Senrose, Pekin Ibrahim, Hidayah Samsudin, Adibah Yunus dan ramai lagi! Ambui, Cik Pon nie, mentang-mentang dah lepas bulan puasa, terus dia muncul, ye tak? Hehe.

Filem Paku Pontianak nie akan berada di pawagam pada 22 Ogos nie dan merupakan filem seram terbaru terbitan MiG Pictures. Filem nie mengisahkan gadis misteri, Melati (Uqasha Senrose) yang berkenalan dengan Adam (Pekin Ibrahim) sekaligus terjalin satu ikatan dengan mereka. Namun sebenarnya ada kisah di sebalik mereka. Apa agaknya? Korang kena tonton filem seram nie untuk ketahui lagi lanjut.

• Shaheizy Sam siap sedia untuk Adnan Sempit 4?

So, mesti korang nak tau camne nak dapatkan seat percuma untuk filem nie, kan? Yokk!! baca:

1. Jawab soalan-soalan berikut

a) Siapakah yang memegang watak Melati & Adam?

b) Apakah tagline filem Paku Pontianak? (Rujuk Trailer Paku Pontianak)

c) Bilakah filem Paku Pontianak akan ditayangkan?

2. Camne nak hantar? korang boleh hantar jawapan korang ke email nie dengan tajuk “Jom Tonton Paku Pontianak”

Sertakan butiran-butiran seperti berikut:

a) Nama Penuh Mengikut I/C

b) No Telefon

c) Email

d) Alamat Penuh Surat-Menyurat

3. Hantar jawapan korang ke:

metrowealthonline@gmail.com

(Anda akan dihubungi melalui email sekiranya terpilih. Sekiranya terdapat penukaran nama, sila maklumkan melalui pengesahan kedatangan anda melalui email. Terima Kasih)

Sila hantar sebelum 14 Ogos 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s