(Gosip) Uqasha Senrose Tamat Zaman Bujang Akhir Tahun Nie?

Kisah percintaan dua selebriti terkenal, Uqasha Senrose dan Pekin Ibrahim bukan la satu perkara yang baru. Kalau kita follow instagram Pekin & Uqasha kita boleh tengok sendiri betapa sweetnya kedua-dua mempelai… Eh, belum lagi ok~ hehe.. Dan terbaru Pekin dah upload satu gambar seorang gadis dengan cincin di tangan bersama dengan caption

“Hope you like it @uqashasenrose”

Wowww… Adakah tu cincin risik atau tunang Uqasha dan Pekin? Apapun mungkin tak lama lagi MiG Online dapat makan nasik minyak, kan? Hehe.. Anyway kalau korang nak tengok filem yang menemukan Uqasha dan Pekin, jom korang tonton trailer filem Paku Pontianak yang akan ditayangkan pada 22 Ogos 2013. Terbaekk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s