(Awek Cair) Selebriti Mana Pilihan Korang?

Dah lama ekceli MiG Online tak buat hal macam nie, so kali nie MiG Online nak share dengan korang gambar beberapa keping gambar khas untuk korang dan MiG Online nak korang decide mana satu selebriti cun nie yang jadi pilihan korang. Jangan tension-tension nak pilih walaupun MiG Online tau semuanya cantik-cantik, pilih untuk suka-suka je. Hehe.

Herman Tino Nyanyi Lagu Raya LIVE!

So untuk pencalonan kali nie (Chewahh, macam Anugerah Bintang Popular pulak) MiG Online sediakan kat korang 10 selebriti jelita untuk korang pilih. Sangat ramai sebenarnya selebriti pilihan namun yang ada nie adalah antara yang terbaik dari segi bakat dan populariti. Calon-calonnya ialah:

Nora Danish

Comel, cun, awet muda dan hot! @noradanish

Neelofa

Jelita, menawan & bijak, faktor penarik Neelofa

Intan Ladyana

Periang & peramah, punca Intan Ladyana bertahan lama dalam industri hiburan.

Anzalna Nasir

Elegan & ayu, Anzalna Nasir sentiasa lembut melayan peminat.

Wawa Zainal

Sentiasa tersenyum & konfiden, lesung pipit Wawa Zainal merentap hati jejaka.

Lisa Surihani

Matang & berkarisma, Lisa Surihani tetap cantik walaupun dah berumahtangga.

Yana Samsudin

Versatil dan mudah didekati, antara keistimewaan Yana Samsudin.

Emma Maembong

Sweet & bersahaja, Emma Maembong meraih populariti sekelip mata

Adiba Yunus

Komited & sukar mengalah, Adibah Yunus bintang baru yang semakin menyerlah.

Diana Amir

Keyakinan tinggi dan bijak berdikari, Diana Amir ciri wanita moden yang berjaya.

So mana satu pilihan korang?

6 thoughts on “(Awek Cair) Selebriti Mana Pilihan Korang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s