(Gosip) Punca KL Gangster 2 Bocor Di Internet?

Terbeliak jugak la MiG Online bila bukak je internet hari nie terus kecoh pasal filem KL Gangster yang dikatakan dahpun bocor dan boleh didownload kat internet. Semalam MiG Online dah terdengar tapi ingatkan hanyalah scam internet seperti biasa. Rupanya memang betul dan pihak Skop Production serta pengarahnya sendiri, Syamsul Yusof telahpun mengambil langkah dengan memberi amaran keras kepada sesiapa yang berkongsi link download tu kepada orang ramai.

Tayangan filem aksi selepas KL Gangster 2

MiG Online tak pasti apa yang terjadi sebenarnya. Ada yang kata nie adalah salah satu strategi pemasaran dan ada yang kata kerja orang dalam. Apapun kalau korang penyokong filem tempatan, adalah lagi elok korang tengok kat pawagam, penat tenaga produksi filem KL Gangster 2 perah tenaga, idea dan duit untuk pastikan korang dapat yang terbaik, so kita kena la sokong, ok?

2 thoughts on “(Gosip) Punca KL Gangster 2 Bocor Di Internet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s