(Peraduan) Jom Tonton Filem Longkai!

MiG Online sebenarnya tak sabar nak bersama dengan korang untuk tonton salah satu filem yang dinanti ramai bulan Oktober nie iaitu filem aksi LONGKAI. Filem nie sememangnya gempak kerana menampilkan pelakon kegemaran korang yang dulunya Mot Motor, sekarang dah beralih arah ke dunia tarik kereta pulak iaitu otai Faizal Hussein! Perrggh… Belum cukup tu lagi, dalam filem nie jugak ada primadona filem Melayu iaitu Erra Fazira. Kelu nak berkata…🙂

Anyway selain Faizal Hussein dan Erra Fazira, kita ada jugak para pelakon hebat yang lain macam Niezam Zaidi, Dira Abu Zahar, Along Eyzendy, Wawa Zainal, Black Hanifah, Zul Suphiaan dan ramai lagi.

Filem ni mengisahkan pasal pemandu tow truck atau lebih dikenali sebagai ‘Longkai’ yang mana kerja dorang nie kalau korang pergi lalu mana-mana highway mesti akan nampak dorang tarik kereta eksiden atau rosak. Tu yang kita nampak kat jalan tapi macam mana kehidupan dorang? Senang ke tarik kereta nie? Semuanya korang boleh tonton dalam filem Longkai yang akan ditayangkan di pawagam pada 10 Oktober 2013.

Anyway, MiG Online nak bagi korang peluang untuk tonton filem nie bersama dengan artis. Macam mana caranya? Yokk!! kita baca keterangan kat bawah.

1. Jawab soalan-soalan berikut

a) Namakan watak Faizal Hussein & Erra Fazira dalam filem Longkai.

(Jawapan boleh didapati dalam Di Sebalik Tabir Filem Longkai di atas)

b) Namakan 3 pelakon  dalam filem Longkai?

c) Bilakah filem Longkai akan ditayangkan?

2. Camne nak hantar? korang boleh hantar jawapan korang ke email nie dengan tajuk “Jom Tonton Longkai”

Sertakan butiran-butiran seperti berikut:

a) Nama Penuh Mengikut I/C

b) No Telefon

c) Email

d) Alamat Penuh Surat-Menyurat

3. Hantar jawapan korang ke:

metrowealthonline@gmail.com

(Anda akan dihubungi melalui email sekiranya terpilih. Sekiranya terdapat penukaran nama, sila maklumkan melalui pengesahan kedatangan anda melalui email. Terima Kasih)

Sila hantar sebelum 1 Oktober 2013

One thought on “(Peraduan) Jom Tonton Filem Longkai!

  1. hi..saya kirana asal sabah…nk sgt jadi pelakon..sebab saya memang minat nk brlakon…nk cuba nsib walaupun sbgai pelakon tambahan je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s