(Peraduan) Jom Tonton Filem Highland Tower!

Highland Tower merupakan salah satu sejarah hitam yang pernah terjadi di Malaysia. Kejadian ngeri tahun 1993 yang membabitkan bangunan kondominium di Ampang tu telah meragut 48 nyawa setelah ianya runtuh akibat hujan lebat dan tanah runtuh. Sehingga kini, tempat tu dibiarkan tak berpenghuni dan seringkali dikaitkan dengan pelbagai kejadian mistik dan menakutkan. Nak jadi cerita, ada 1 team budak-budak remaja yang dengan beraninya cuba untuk menyingkap misteri di sebalik Highland Tower nie dan dengan dana yang diberikan oleh MiG, dorang sekumpulan pun pergi la kat sana. Malang tak berbau, masa yang dorang pegi tu tak sesuai (atau sesuai untuk mereka) makanya terjadi la peristiwa misteri dan menakutkan yang buatkan ada antara dorang yang diterima musibah. Apa yang jadi kat dorang nie? Korang semua jangan lupa saksikan Highland Tower nie pada 31 Oktober.

Sebelum tu, macam biasa MiG Online dengan berbesar hatinya nak share dengan korang beberapa keping tiket untuk korang saksikan filem nie secara eksklusif bersama dengan mereka yang terlibat dalam filem nie. Caranya? Mudah je. Korang follow step kat bawah nie.

1. Jawab soalan-soalan berikut

a) Siapakah penerbit filem Highland Tower?

b) Apakah genre filem Highland Tower?

c) Bilakah filem Highland Tower akan ditayangkan?

2. Camne nak hantar? korang boleh hantar jawapan korang ke email nie dengan tajuk “Jom Tonton Highland Tower”

Sertakan butiran-butiran seperti berikut:

a) Nama Penuh Mengikut I/C

b) No Telefon

c) Email

d) Alamat Penuh Surat-Menyurat

3. Hantar jawapan korang ke:

metrowealthonline@gmail.com

(Anda akan dihubungi melalui email sekiranya terpilih. Sekiranya terdapat penukaran nama, sila maklumkan melalui pengesahan kedatangan anda melalui email. Terima Kasih)

Sila hantar sebelum 22 Oktober 2013

4 thoughts on “(Peraduan) Jom Tonton Filem Highland Tower!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s