Jadi Sebahagian Dari Projek Shaheizy Sam!

Korang yang beriadah atau sekadar lalu-lau kat KLCC semalam mesti ada yang terperasan kelibat si abang hensem, Shaheizy Sam semalam, kan? Rasanya mesti ada antara korang yang ingat tu filem terbaru dia atau memang sengaja jogging kat sana. Hehe. Sebenarnya tidak. Sekarang nie Shaheizy Sam tengah sibuk dengan projek On Sam bersama Nescafe, yang mana dalam projek nie ada menawarkan korang untuk menyumbangkan idea untuk menulis lirik dan jugak peluang untuk korang muncul dalam video klip Shaheizy Sam & jugak spend time dengan korang. semuanya possible dengan projek Nescafe nie.

Camne cara untuk korang dapat peluang untuk muncul dalam klip Sam & habiskan masa dengan Sam? Cara dai sangat simple dan menghilangkan dahaga. Korang pergi je kedai & beli apa saja flavor air tin Nescafe & hantar bukti pembelian melalui Facebook Fanpage Nescafe. Peluang berharga nie sebab MiG Online nak lepak dengan Sam pun tak sempat since dia sangat la sibuk. Yokk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s