(Gosip) Cinta Dari Hati Lana Nordin & Johan Asaari

Diibaratkan tahap terkejut MiG Online dengan kisah cinta mengejut Johan Asaari & Lana Nordin nie boleh dikatakan tahap kritikal! Mana taknya, sedang asyik peminat dibuai gosip di antara Johan Asaari & Sheila Amzah, secara tiba-tiba Johan membuat kenyataan yang hatinya dahpun terpaut pada si gadis ayu Lana Nordin.

Lana Nordin??

Mesti itu yang terpacul di hati korang di saat mendengar gosip nie, kan? Itulah kisahnya, Johan Asaari dikatakan telahpun nekad dengan keputusannya selepas dia keluar bersama Lana Nordin selama 3 hari berturut-turut. Melihat pada kelembutan dan hati Lana Nordin, Johan Asaari terus je menguatkan diri dan meluahkan perasaannya kepada Lana.

Kata Johan;

“Saya berkawan dengannya bukan main-main. Saya tahu, dia juga mendambakan calon suami yang boleh membimbingnya. Kami akan sama-sama belajar untuk menjadi insan yang lebih baik.

Biarpun berbeza usia, dia menghormati saya. Andai kami disatukan, hanya tiga perkara yang saya pinta iaitu taat kepada Allah, Rasullah dan suami. Itu saja,”

Memang sangat-sangat terkejut namun MiG Online ingin mengucapkan tahniah kepada keduanya yang katanya bakal mendirikan rumah tangga tahun depan.

Ok, sangat terkejut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s