(Malam Jumaat) Puaka Hotel Hatyai

Ceritanya macam ni….bulan september yang lepas aku follow trip pergi hattyai..kita orang menginap di satu hotel ni..nama hotel biarlah aku rahsiakan..tapi hotel ni betul2 kt tengah bandar dekat dengan Lee Garden..

nak jadikan cerita,malam tu lepas makan n jalan2 kat sana kami balik bilik..1 bilik 2 orang..badan dah letih,pas mandi terus landing..tapi aku x boleh nak lena..jenuh aku pusing kiri kanan..padahal tadi bukan main lagi mengantuk..dalam pukul 3 pg kawan aku bangun g toilet.(aku tgk jam ms kwn aku dh masuk toilet)pas dia kuar dari toilet aku tengok dia berdiri tegak tepi katil,aku yang memang x boleh nak tidur ni tanya dia kenapa..dia cakap x ada apa..

pagi esok dia cerita..aku pun x ada la nak ambil port sangat..dia pun continue tidur x sampai 5 min dia mengigau bertempik kuat giler..terkejut aku dibuatnya..aku kejutkan dia..bila dia dah bangun aku tanya dia mimpi apa,terus dia cerita dalam mimpi 2 ada 2orang budak baling batu kat dia..2 yang dia bertempik,budak2 2 lak lama2 berubah jadi muka yg buruk sangat..dia cakap nasib aku kejutkan dia..

pastu dia bg tau yg dia x boleh tidur awlnya,ingatkan aku sorang je yg x boleh tdur..kul 3 pg 2 dia sakit perut 2 yg bangun g toilet tp masa nak kuar dr toilet 2 dia nmpak ada lembaga perempuan brdiri kt tepi katil duk tengok aku..x lama pastu hilang..2 sebab lepas kuar toilet dia brdiri lama tepi katil sampai la aku tegur dia..dia cakap lagi tepi bilik kami ada bangunan buruk.aku cakap mna ada sebab siang 2 aku selak langsir memang x ada langsung bangunan buruk yg dia cakap 2..yg aku nampak cuma tangki air..dia kata lau aku x percaya hari dh terang nanti tengok lg skali..sampai subuh kami x tidur…

bila hari dh cerah aku selak langsir n tengok luar,tangki air yg aku tengok semalam memang x ada..yg ada cuma bangunan buruk yg memang menyeramkan..bangunan 2 terlalu buruk n usang..aku rasa bangunan lama sbb ada pokok besar tumbuh atas bangunan 2..aku dah mula rasa semacam..pagi 2 aku n dia g brkfast dgn lg 2 orang kwn kami.

.kami pun cerita la apa yg jadi mlm tdi,rupanya kwn aku 2 ada gangguan jg kat bilik dia…lagi hebat dari kami…pili air dlm toilet ada yg main buka tutup…tp bila pergi tgk x ada sape pun dlm toilet…sampai sekarang petistiwa ni masih mnjadi tanda tanya..

Kredit: Wujud Paranormal Team (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s