(Gambar) Sweet, Dato Siti Nurhaliza Sambut Harijadi Suami.

Walaupun dah lama mendirikan rumahtangga, ternyata aura manis kedua-dua pasangan suami isteri nie masih lagi ‘merechak’ macam ‘ayaq’ gulaa bak kata kumpulan Comel. Semalam, Dato CT & anak-anak tirinya menyambut harijadi Dato Seri Khalid atau lebih dikenali sebagai Datuk K. Ternyata Datuk K nie sporting walaupun selalu nampak serius. Buktinya? Relax je Dato CT & anak-anak dia meniru misai Datuk K masa sambut hari jadinya. MiG Online nak share dengan korang beberapa keping gambar khas yang diupload oleh Dato CT di laman Instagramnya. Yokk!!

Sambut harijadi dengan tahlil. Amalan terpuji🙂

One thought on “(Gambar) Sweet, Dato Siti Nurhaliza Sambut Harijadi Suami.

  1. semua orang inginkan kebahagian,tiada yang inginkan kesakitan dan kesedihan,tetapi anda tidak akan dapat pelangi yang indah tanpa ada hujan dan pelangi,
    saya berharap akan ada pelangi untuk era suatu hari nanti kerana banyak hujan yang era temuhi ..sampai lesun habis dah nie..,,mari lh kita sama2 mdoakan kbhagian era,,lgi buat apa kita nak ikut campur dgn rumah tangga orang lain…lgi pn kta tda hak utk mghakimi era..krna kta hya manusia biasa…eya..,kta boleh ckap bkn2 ttg era..tpi kta x thu pa sbap era buat mcm tue kn..lgi pn kta x thu mcm mna perasaan era skrg..,,sya brhrp sgt kat korang..korang buang lr jhu2 gosip trhadap era…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s