(Gosip) Sharnaaz Ahmad Budak Baik – Ziela Jalil

Penerbit & pelakon terkenal, Ziela Jalil merupakan penerbit drama Bukan Aku Tak Cinta lakonan Sharnaaz Ahmad dan Lisdawati sikit sebanyak terkena jugak tempias kontroversi yang melanda kedua-dua artis tersebut. Ziela yang ditemuramah berkata dia masih tak tahu details mengenai insiden yang melibatkan Sharnaaz & Lisdawati.

Tapi respon Ziela Jalil mengenai perkara nie

“Sharnaaz bukan lelaki seperti yang diperkatakan oleh umum selama ini. Dia orang baik dan tak adil untuk saya labelkan dia jahat setelah meneliti kes ini”

Ziela menambah katanya tuduhan tak baik kat Sharnaaz Ahmad selama nie adalah cakap-cakap orang yang tau hakikat sebenar siapa Sharnaaz. Haa, dia macam Jebat (Bukan Aku tak Cinta) la, orang ingat dia nie gengster tapi dalam hati ada taman gitew.

Apapun kita tunggu respon dan jugak apa kisah sebenar di sebalik kontroversi nie. MiG Online akan update untuk korang nanti, ok?

2 thoughts on “(Gosip) Sharnaaz Ahmad Budak Baik – Ziela Jalil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s