(Gosip) Dah Tunang, Kata Dah Putus?

MiG Online dapat la satu kisah nie, mengenai seorang aktor yang semakin meningkat naik dan boleh tahan hensemnya sampaikan orang cakap wajahnya ada mirip seorang lagi pelakon Asia yang feymes.

Dah Putus

Ikut sumber yang boleh dipercayai nie, aktor yang tengah hangat dalam sebuah siri drama dekat slot yang terkenal nie katanya dahpun berpunya, tapi masa shooting bersama dengan sorang aktres yang makin meningkat naik, dia mula start cucuk jarum & selalu je call & mesej untuk ajak berjumpa.

Bila ditanya aktor nie single ke berpunya, kata aktor nie, dia masih single tapi lepas diselidik, rupanya bukan setakat dah berpunya, malah dah bertunang! (Lagu suspen zaman P. Ramlee)

Tapi mati-mati aktor tu tetap jugak taknak mengaku walaupun bukti dah ada depan mata, siap katanya sebenarnya dah putus dan masih lagi cuba nak ‘takel’ aktres baru nie. Hmmm.. Tak elok la permainkan hati orang nie, kan? Sebab nak puaskan hati sendiri, sanggup nak burukkan / tipu orang lain.

2 thoughts on “(Gosip) Dah Tunang, Kata Dah Putus?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s