(Gosip) ‘Betina Gatal’ – Chef Wan

Phuhh!!! Pedas berapi ayat dari selebriti cef Malaysia, Chef Wan nie. Mengulas mengenai kes kontroversi membabitkan artis & suami orang, Chef Wan berkata:

“Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive.

Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?

These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.

I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.

I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.”

Lagi pedas kalau baca ikut nada Chef Wan. :O

Seorang lagi selebriti yang memberi respon pasal hal nie ialah Rebecca Nur Al Islam, kata Rebecca:

“Ada org bertanyakan pada saya,saya rapat ker pelakon yg memporak perandakan rumahtangga org,yg sedang hangat di perkatakan kini,saya tanya sapa???ia jawab hanez..Jawab saya, oooooo pelakon cantik hanez suraya yg putih Gebu tu ker??saya kenal la ia..sebagai rakan Artist dalam bidang yg sama..Sgt panjang perbualan itu, penat utk tulis dan dikongsi kan,dan lalu ia memberi saya gambar ini..Lalu saya menasihati nya,Kita org luar hanya patut berdoa yg terbaik utk mereka.Jgn membenci kerana segala galaNya ALLAH swt yg tahu dan akan menentukan.Allahuakbar.Life is to short#hormatiSesama Wanita#sayangi sesama wanita #SayangiKeluarga #sayangi isteri #sayangi suami #sayangianak2 #sayangi La Sesama islam#kuatKan la Agama sesama kita#sesungguhnya insha Allah jika anda tahu dan mempunyai agama,Allah sentiasa bersama kite,dan perkara yg tidak elok,diJauhkan#Life must go on#PRAY TO ALLAH his never far away #pic ni ada org bg saya#jika benar,Insyaallah Allah akan memberi jalan yg terbaik,kite hanya Hambanya yg lemah,doakan sahaja kebaikan dan jalan yg benar bg Mereka.Insha Allah Ameen.”

Komen korang pulak?

13 thoughts on “(Gosip) ‘Betina Gatal’ – Chef Wan

  1. Memang benci pada betina yg suka rampas laki orang. bentina skrg (bkn semua) mmg jenis yg suka rampas laki org. artis ke bkn artis ke sama je. jenis betina sundal bolong. Jadi ANDARTU lebih mulia dr nk rampas kebahgian org lain. Ingatlah dunia ini berputar cpt atau lambat pasti akan mendapat balasannye. ALLAH ITU MAHA ADIL.

  2. bertaubat la…..pintu taubat masih terbuka kt hidup hanya sementara…..jgn ngumpat jgn ngata2 org nnti kt pun 2 x 5 gak……..

  3. Eh kan xalok msuk campur hal org..biar la dia..tuhan yg tentu kan manusia ni..yg kite ni seorg manusia xbaik nak heboh2 kan cerita ni..biar la dia hdop dia..rumah tgge org biar kan dia org settel sndri..yg kte ni duk je diam2…semua org ade buat slh..kalau xbuat slh sekali pon jgn nak kecoh cm ni..semua org ade maruah..perasaan…jdi kte yg dgr gosep n xtau menau crite ni sudah2 la bergosip..sekadar dgr dan diam sudah..bedose jugak kalau yg buat crite dan sampai kan crite..tuhan je Blh menghukum…kte mnusia je..jdi zippp la mulut masing2

  4. Biar jea laa dieorang kawen .. lelaki to kaya pun sebab bini die yang tolong jugakk .. bukan atas usaha die sorang jea .. tengoklaa nnti pas die kawen ngan hanez .. tengok cmne perniagaan die .. boleh ke berjaya atau lingkup .. huhu ..

  5. lelaki cam chef wan pn sokong liyana manan…hanez ko ape ade..smua dok sumpah seranah ko….44x org sumpah xelok…boleh makbul..siap sedia la ko

  6. Very very true indeed chef wan…mmg btol apa yg u cakap nih…Sokong 100% every words of it. Hopefully diorg baca la statement u ni n biar masuk dlm kepala hotak diorg tu…Kalo tak menusuk qalbu jgk tu maknanya mmg jenis buta mata buta hati la tu…

    1. Huuhh so embarassed..nvm mybe today she will laugh n c someone else cry..but one day..its come back 2 u..dasar xtahumalu..nma je public figure tp prgai kalah *******.i will lways spport u Liyana!!

    2. Huuhh so embarassed..nvm mybe today she will laugh n c someone else cry..but one day..its come back 2 u..dasar xtahumalu..nmaa je public figure tp prgai kalah manusia dungu..i will always spport u Liyana!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s