(Gosip) Aliff Aziz, Hanis Zalikha Bergaduh?

Dengar ceritanya dua pelakon sama cantik sama padan tapi bukan bercinta Aliff Aziz & Hanis Zalikha bergaduh di set penggambaran drama Jodoh musim kedua. Betul ke?

Ikut kata Aliff Aziz, mereka bekerja secara professional dan mungkin disebabkan mereka jarang bercakap di set penggambaran menyebabkan ada individu yang menjaja cerita kononnya mereka bergaduh.

“Ini sangat tidak betul! Dakwaan yang tak ada asas langsung,. Tak masuk akal cerita ini timbul,”

Ulas Aliff Aziz bila ditanya pasal perkara nie. Nampak tak ada 3 kali penegasan jadi boleh la disimpulkan memang tak terjadi pergaduhan seperti yang dikatakan… Mungkin. Hehe.

“Atas sebab apa kami nak bergaduh pun? Dia pelakon utama dan kami bekerjasama dalam set yang sama,”

Anyway, MiG Online rasa mungkin tu hanya pendapat skeptikal individu yang hanya nampak sekali dua kali imbas je dekat set, mungkin. Apapun nantikan drama Jodoh musim kedua nie yang turut menampilkan pelakon utama filem Sniper, Fadlan Hazim.

Kredit:Harian Metro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s