(Gosip) Jep Sepahtu Maki Peminat?

Wow. Sambil muka bercampur baur perasaan yang bergolak dalam diri. Macam tak percaya tapi itu la yang dilaporkan mengenai salah sorang anggota kumpulan lawak feymes, Jep Sepahtu yang dikatakan memaki peminat yang nak bergambar dengan dia masa Super Lawak FC pada 23 Mac lalu bertempat di di Majlis Sukan Negara (MSN) Bukit Jalil.

Betul ke?

Ikut email yang diterima, Jep dikatakan memaki peminatnya dengan kata-kata yang menyentap perasaan disaksikan oleh ramai lagi peminat yang lain.

“Kau ni kejap lagi tak boleh ke? Bodoh betul la”

Hmm.. MiG Online tak boleh nak serkap jarang pasal hal nie memandangkan Jep tu pelawak dan kalau kita tengok cara dia melawak atas pentas memang kasoooor, tambahan pulak mana la tau zaman sekarang nie ramai je suka buat cerita, kan? Apapun kita tunggu je penjelasan dari Jep ok?

Kredit : Kosmo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s