(Peraduan) Jom Tonton Filem Sniper!

Sniper, senjata penembak tepat yang memerlukan kepakaran yang tinggi dan jugak ketepatan yang maksima untuk memastikan ketepatan sasaran yang dituju. Dalam filem terbaru MiG nie, ‘Sniper’ yang bakal ditayangkan pada 24 April, selain ketepatan, ‘mangsa’ jugak perlu memastikan ketepatan maklumat, kalau tak bila-bila masa nyawa boleh melayang. Haa.. Macam suspen je ayatnya, kan? Anyway korang yang nak tau apa kisahnya, Yokk!! baca kat sini

Ahmad merupakan bekas pegawai tentera yang telah dibuang kerja kerana mempunyai masalah disiplin sendiri. Rafi pula merupakan seorang atlet penembak tepat, mereka berdua ditemukan dalam sebuah game pembunuhan yang dicipta oleh seseorang yang tidak dikenali. Berbekalkan snipper dan beberapa peluru, mereka dikehendaki untuk membunuh antara satu sama lain bagi melepaskan diri masing-masing. Tak cukup dengan tu, ada mata-mata yang memerhatikan gerak-geri mereka tanpa disedari dan menunggu peluang untuk menghapuskan mereka.


MiG Online yakin ramai yang tak sabar nak tonton filem nie dan MiG Online nak kasi peluang kat korang untuk sama-sama menonton filem nie bersama dengan para pelakon filem ‘Sniper’ nie. Camne caranya? Yokk!!

Cara nak join peraduan filem ‘Sniper’ senang je:

1. Jawab soalan-soalan berikut

a) Bilakah filem ‘Sniper’ bakal ditayangkan?

b) Siapakah Pengarah filem ‘Sniper’?

c) Siapakah penerbit filem ‘Sniper’?

2. Camne nak hantar? korang boleh hantar jawapan korang ke email nie dengan tajuk “Peraduan Blog Sniper”

Sertakan butiran-butiran seperti berikut:

a) Nama Penuh Mengikut I/C

b) No Telefon

c) Email

d) Alamat Penuh Surat-Menyurat

3. Hantar jawapan korang ke:

migonline@metrowealth.com.my

(Anda akan dihubungi melalui email sekiranya terpilih. Sekiranya terdapat penukaran nama, sila maklumkan melalui pengesahan kedatangan anda melalui email. Terima Kasih)

Sila hantar sebelum 17 April 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s