(Artikel) Gaya ‘Berbunga’ & ‘Panas’ dari Dressing Paula

Lumrah seorang wanita sentiasa je nak cantik, tak kisah di mana-mana pun. Ada yang sanggup berhabis banyak untuk memastikan diri mereka mengikut trend dan jelita.

Mungkin jugak ada sesetengah dari wanita ni nakkan gaya yang menarik tapi berpatutan, kan? Berita baiknya, korang boleh dapatkan segala yang terbaru, fresh & eksklusif dengan koleksi fesyen ‘Dressing Paula’!

Jenama tempatan yang setanding dengan jenama pakaian eksklusif, Dressing Paula baru je buat pelancaran koleksi Spring/Summer terbarunya kat Kuala Lumpur baru-baru nie.

Dimeriahkan dengan kehadiran selebriti jelita seperti Julie Woon, Daphne Iking, Atilia & Elaine Daly, Dressing Paula mengetengahkan konsep fresh & berani dalam koleksi terbarunya.

Julie Woon

“Saya suka dress dari Dressing Paula ni, buat saya nampak muda dan pilihan pakaian saya hari ni sangat selesa, ikut bentuk badan tapi tak ketat,”
-Julie Woon

Daphne Iking

“Saya salute koleksi pakaian Dressing Paula sebab berani tampil dengan konsep yang lain dari jenama lain. Selalunya warna pastel serigg dikaitkan dengan koleksi spring/summer tapi Dressing Paul berjaya muncul dengan jenama yang elegan & sangat selesa dipakai,”
– Daphne Iking

Jadi kalau korang yang nak tampil trendy tapi lain dari yang lain, boleh la shopping kat Dressing Paula di beberapa kompleks membeli-belah terkemuka seperti di Sunway Pyramid, Avenue K, Pavillion dan Parkson 1 Utama.

Elaine Daly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s