(Gosip) Rumah Tangga Abby Abadi Retak?

Sekurang-kurangnya itulah yang difikirkan bila MiG Online membaca ‘quote’ dari Abby Abadi nie. Mungkin tertekan atau memerlukan sokongan moral dari para peminatnya, Abby Abadi berkongsi sekeping gambar dengan ‘caption’ yang memberi seribu pertanyaan yang nampaknya bertumpu kepada status rumah tangganya.

Bagi MiG Online, ada betulnya pendapat sesetengah peminat dan media, mungkin tak perlu untuk kita berkongsi perkara macam nie ke ‘public’ sebab takut la mengeruhkan lagi keadaan malahan kalau la kita dah kongsi tu, apa je respon kita kena la terima dengan hati yang terbuka, sebab tu pilihan kita, kan? Contoh macam kisah kat bawah nie

Apapun MiG Online mendoakan kesejahteraan hubungan Abby Abadi & suami. Amin.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s