(Gosip) Atikah Suhaime dilamun cinta dengan Hafreez Adam?

Kemesraan yang jelas terpancar diwajah mereka.

Entri terbaru yang semakin hangat diperkatakan baru-baru ini ialah tentang pelakon si cantik manis dibawah naungan MiG, Atikah Suhaime yang sedang rapat dengan seseorang pelakon yang baru meningkat naik, Hafreez Adam. MiG online sering nampak mereka keluar bersama ke event yang sering kali dianjurkan. Ada yang mengatakan mereka bercinta, tapi betul ke gossip yang kita dengar tu? MiG Online mula mendengar desas desus peminat katanya mereka mula rapat semasa di set pengambaran drama bersiri Bila Hati Berbicara.

Ini dia antara bait perkataan yang menjadi perbualan hangat diantara peminat-peminat di laman sosial Instagram Atikah Suhaime

OMG!! So sweet la both of you

MiG Online sempat menemubual kedua-dua artis tersebut dan jawab Atikah

“Kami hanyalah kawan sahaja (macam klise je ayat, hehe). Atikah memang rapat dengan rakan-rakan sekerja Atikah. Dengan MiG Talent yang lain pun Atikah rapat jugak. Atikah suka mendengar pendapat para peminat yang sentiasa memberi pandangan dan ternyata gandingan Atikah & Hafreez dalam drama ‘Bila Hati Berbicara’ membuatkan ramai peminat yang suka kami rapat,”

Keriangan Atikah Suhaimi di perjumpaan baru-baru ini

Sama cantik, sama padan apabila berdua

Jika betul yang kita dengar, kami harapkan semoga hubungan mereka berterusan, mungkin satu hari nanti ke jinjang pelamin siapa tahu kan?

Apapun, nantikan temubual eksklusif MiG Online bersama dengan Atikah & Hafreez di Youtube MiG Online

One thought on “(Gosip) Atikah Suhaime dilamun cinta dengan Hafreez Adam?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s