(Tahniah) Pelakon Zul Huzaimy, Selamat Bertunang!

Ibu Zul Huzaimy menyarungkan sebentuk cincin kepada Erna sebagai tanda termetrainya ikatan pertunangan mereka.

Siapa yang tak kenal Zul Huzaimy kan? Ala yang selalu berlakon macam psiko tu. Hah dia lah,siapa lagi!! Tahniah,MiG Online baru saja mendapat berita tentang majlis pertunangan beliau bersama kekasih hatinya Misz Erna.

Sumber dari HLive : Sangat secocok dan sepadan bersama, bagai pinang di belah dua. Moga segera ke jinjang pelamin ye. Amin

Zul Huzaimy turut berkongsi perasaannya selepas bergelar tunangan orang di laman Instagram milik akaun peribadinya.

”Alhamdulillah selesai sempurna semuanya. #majlis #tunang aku #zulhuzaimy dan dirinya yang tersayang @miszerna Terima kasih mak merestui diriku. Joy sayang mak. Terima kasih puteraku Awal Haziq yang sangat gembira bila diriku sudah berpunya. Terima kasih pakjak, terima kasih uncle din, abg hatta, kak lin, terima kasih along, adik2ku ina, ayien, Iwan, Julia, seha, fidah, Aus, Noni, Pipi @dyayabesh, fatimah @iemamarzuki faqiha @velvettinta Terima kasih buat sahabatku rizal @kuzuri82 @hafizmahmud76 dan isteri, Saiful dan isteri.”

”Terima kasih kaum keluarga Terima kasih sayangku @miszerna menerima diriku. Jagalah dirimu di sana buat diriku di sini. Kasih dan sayangku moga ke akhirnya. Terima kasih tak terhingga pada sekalian yang membantu buat mama Puan rokiah, uncle HMNor, Ila, cikgu lizawati (along) dan cikgu zainudin, busu sekeluarga, dato’ jasmay dan isteri serta keluarga @adrianajasmay @liyanajasmay buat allahyarham ayahanda Marzuki Yusie, moga ayah tenang dan bahagia di sisi Allah.”

Keluarga dan rakan artis turut memeriahkan lagi majlis pertunangan mereka

MiG Online mendoakan semoga Zul Huzaimy dan pasangan kekal hingga ke jinjang pelamin, jangan lupa jemput MiG Online ye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s