(Gosip) Aksi panas Hetty Sarlene dengan kekasih

Hetty Sarlene sekarang makin liar, betul ke? Dia ni yang dulu pernah popular dengan lagu Sangsi Asmara dan membintangi filem Sembilu 2005 tu lah, tak kan tak ingat.  Dia jugak pernah jadi pelakon dan penyanyi pada satu masa dulu. Nak dijadikan cerita MiG Online ada dengar-dengar yang Hetty dah ada boyfiend baru. Mat saleh pulak tu. Tambahannya pulak si Hetty semakin berani muatnaik gambar mesra dengan boyfriend sampai peminat ingatkan dia dah official bersama.

Walaupun Hetty sudah tidak aktif dalam industri seni lagi tetapi peminat masih ingin tahu tentang kontroversi keintimannya dengan seorang jejaka mat saleh.

               Hetty tidak gentar dengan gosip peminat

Anak kelahiran Singapura ini bukan main intim lagi dengan kekasih apabila dia memuatnaik gambar-gambar peribadinya ke dalam Instagram miliknya. Jom kita usha sikit beberapa keping gambar Hetty dengan boyfriend baru dia tu

MiG Online harapkan jejaka kali ini adalah cinta sejati Hetty dan akan dibawa ke jinjang pelamin. Iyerlah, rasanya Hetty pun bukan muda lagi. Memang sesuai sangat kalau berkahwin. Kita semua doakan Hetty dipercepatkan jodoh dengan jejaka pilihan hatinya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s