Lara Alana dah pandai swimming!

Sekejap je masa berlalu, pejam celik, pejam celik dah besar dah anak Scha Al-Yahya dan Awal. Seronok tengok perkembangan anak mereka dari semasa ke semasa. Lara Alana pulak sekarang dah ada laman sosial akaun Instagram dan Facebook sendiri. Fuhh! Yang paling tak sangka follower Lara dah mencecah 200 ribu ok, yang penting lagi ramai dari follower mummy and daddy! Hehe

Apa-apa pun jom kita usha gambar Lara yang comel sangat ni! Lara dah pandai swimming okay, jangan kacau Lara!

Mummy dengan daddy yang excited lebih tau tengok Lara dah pandai berenang! Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s