Johan Suntik Kata-Kata Semangat Untuk Kumpulan Virus

Sebelum ini, seperti yang semua orang tahu Johan dan Zizan memang berkawan rapat sejak dari zaman Raja Lawak yang pertama lagi. Disebabkan keserasian yang dorang ada, tercetus lah idea dorang untuk beraksi bersama dalam pentas MaharajaLawak secara berkumpulan. Kumpulan Jozan yang diwakili oleh Johan dan Zizan adalah antara ‘favourite’ rata-rata penonton Maharaja Lawak Mega sebelum ini.
Bila masing-masing pun dah busy dan ada komitmen lain, tak dapatlah dorang teruskan buat lawak pada musim kali ni. Tuptup, Kumpulan Jambu ajak Zizan join sekali  untuk bertanding dalam Maharaja Lawak Mega 2014.
Bila diusik soalan tentang prestasi pasangannya, Johan ketawa sambil memberi pendapat peribadi.
“Saya lihat Virus belum ada keserasian sehinggalah pada persembahan minggu kesembilan baru ada perubahan. Mereka ada idea dan konsep lawak tapi keserasian belum muncul sepenuhnya. Apapun saya percaya mereka mampu buat yang terbaik dan layak ke pentas akhir,” katanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s