(InstaArtis) Aktiviti Hero Kesayangan Korang

Tahun baru 2015 ni apa agaknya aktiviti terbaru jejaka idaman korang ni buat kan? Apa-apa pun MiG Online nak share sikit gambar jejaka hati korang yang dishare di Instagram baru-baru ni. Let’s go!

Wahh! tengok tu, belum apa-apa lagi mesti dah ramai yang nak menantu macam Sam ni kan? Siap tolong mommy mengecat rumah lagi tu.

Hah! Siapa yang tak kenal dengan Keith Foo yang popular dengan drama Ariana Rose ni kan? Keith Foo pula menghabiskan aktivitinya dengan “girlfriend” yang dekat belakang tu, faham-faham sendiri lah kan. hehe

Fattah Amin pula sibuk dengan photoshoot terbaru untuk URTV. Semakin mencurah-curah rezeki untuknya. Alhamdullillah

Siapa suka exercise dan rasa-rasa nak sado kan badan macam Sharnaaz Ahmad? Sharnaaz pun ada buka fitness center okay.

Seronoknya Abang Remy bersiar-siar naik basikal. Bercuti ke Abang Remy?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s