Keluarga Emma Maembong Bakal Ada Program Sendiri?

Bila sebut je tentang Emma Maembong mesti korang teringat kekasih hatinya, Zizan Razak. Tapi hari ni bukan MiG Online nak cerita tentang mereka, tetapi  tentang kisah Emma dan 1o adik beradiknya yang khabarnya bakal muncul dengan rancangan realiti sendiri! Wah, macam seronok je dengar kan?

Macam yang semua sedia maklum tentang adik beradik Emma yang rata-rata terlibat dalam bidang seni. Emma, Chacha, Syikin dan Yaya terkenal sebagai pelakon malah abang mereka Bakri seorang pemain muzik.

Jadi atas sebab itu lah sebuah saluran televisyen dikhabarkan sudah ada rancangan untuk membuat program realiti mengenai adik beradik Emma ala-ala Keeping Up With Kim Kardashian! MiG Online boleh confirm lah yang mesti ramai peminat yang ternanti-nanti program ini.

Mereka ni bukan setakat adik-beradik je yang famous tau, tapi bapa Emma, Ismail Embong juga turut terkenal dan mempunyai ramai pengikut di laman Facebooknya sendiri. Tak sabar rasanya nak tunggu program realiti tentang mereka. Mesti meletop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s