“Respect Dengan Cara Emma Hormat Bapa”

Pagi tadi MiG Online scroll Instagram, ternampak pula Instagram Emma Maembong seperti meluah perasaan tentang bapanya, Ismail Embong.

Sejak dua menjak ni, mesti korang semua tahu tentang beberapa kontroversi yang terjadi tentang keluarga mereka kan? Namun semalam, Emma ada memuatnaik sekeping foto di laman Instagram dengan kapsyen yang agak menyayat hati berkaitan bapanya.

“Tak kisah la apa sekali dia buat. Dia tetap ayah kita.bayangkan masa kita kecik mcm2 perangai kita tp dia layan je.nangis nk patung,ice cream mcm2 la.walaupon xde duit dia tetap usaha nk kasi kita snyum blk.kalau kita sakit. Dia la org yg xtido jaga kita. Org tua ni mmg mcm2 perangai dia sbb apa. Sbb dia akan bertuka jadi budak2 blk. Cepat merajuk,cpt terasa,cpt marah,mengada2 blk sama mcm kita masa kecik2 dlu. Jadi ini la masa kita plk yg jaga dia. Ini la masa kita plk yg beli kan dia baju,ice cream, bila dia sakit kita plk yg jaga dia. Jadi jgn cpt marah dekat org tua kita. Ingat blk dia jaga kita sampai kita besar sampai kita boleh main Instagram ni. Ok tujela. Hehe selamat malam semua”.#EmaVengers #emmamaembong @emavengers#loveyouayoh @emavengers

MiG Online sangat setuju dengan ungkapan yang Emma luahkan di laman sosialnya. Tak terbalas jasa mereka yang pernah membesarkan kita masa dulu. Semoga terus diberkati dan menjadi contoh kepada semua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s