Hanis Zalikha Lebih Pentingkan Keluarga?

Sweetnya kisah percintaan merpati dua sejoli ni kan? Lepas je pengumuman Hairul terhadap Hanis di Pentas Akhir Gegar Vaganza 2014 hari tu, mereka selalu memuatnaik gambar mereka berdua. Yelah, sebelum ni kan mereka belum pasti tentang hati masing-masing kan, sekaligus menafikan keakraban mereka berdua.

Tapi hari ni, terbukti Hairul betul-betul serius nak memperisterikan Hanis sebagai isterinya. Mana tidaknya, dengar kata Hanis dan Hairul ke luar negara pilih cincin kahwin? Wah, jom layan gambar mereka yang mesti buat korang “respect” dengan mereka.

Siapa yang pandai-pandai kata mereka pergi ke Dubai berdua je? Hah, jangan salah sangka ok, Hanis turut pergi dengan family tau. Jalan-jalan dengan buah hati dan keluarga confirm lah seronoknya lain macam betul tak Keknis, hehe. Dari segi pemerhatian MiG Online, Keknis ni sangat mementingkan keluarga. Bertanggungjawab sangat dalam keluarga,patutlah Hairul jatuh cinta dengannya.

MiG online mengharapkan hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin. Cepat-cepat lah bersanding tu yee. Tak sabar nak makan nasi minyak korang berdua, hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s