Fazura Dah Selamat Dirisik Taufik Batisah?

Makin hari makin banyak cerita tentang aktres cantik Fazura ni kan. Macam sebelum ni Fazura pernah membuat pengakuan yang dia selesa bersama Taufik Batisah dan menganggap penyanyi kelahiran Singapura itu seorang lelaki yang baik dan bijak.

Hari ni, timbul pula gosip hangat yang sedang diperkatakan di laman sosial yang Fazura dah pun dilamar oleh Taufik Batisah. Berita ini mula disebarkan oleh seorang individu bernama Sabrina yang mendakwa beliau adalah sepupu kepada aktres tersebut.

Walaubagaimanapun, Fazura dalam Tweet beliau telah menafikan telah dirisik atau bertunang dengan Taufik Batisah. Heroin filem Manisnya Cinta Di Cappadocia itu turut menyatakan beliau tidak mempunyai sepupu bernama Sabrina dan ia hanyalah fitnah semata-mata.

Fazura dah pun beri kenyataan diatas dan jelas sekali mereka hanya berkawan. MiG Online rasa mereka hanya rapat sebagai salah seorang juri di Maharaja Lawak Mega 2014. Tapi, jika betul mereka bercinta, tak salah pun kan. Mereka berdua pun masih single. Betul tak? Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s