(Peraduan) Jom Tonton Filem Gudang Kubur!

Apa yang korang rasa bila tempat yang korang diami ada sesuatu yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar wujud tanpa diduga. Sesuatu rahsia yang tersembunyi tanpa pengetahuan korang sebelum rumah atau tempat yang ingin dimiliki berpenghuni. Haa, dengar je pun dah buat korang naik seram bulu roma kan? Nak tau cerita sebenar yang terjadi dalam cerita ni? Jom kita rungkai keadaan yang sebenar!

Sepasang suami dan isteri, Anwar dan Zarra, membeli sebuah gudang untuk memulakan perniagaan jubin mereka. Walau bagaimanapun, apa yang pasangan itu tidak sedar ialah bahawa ‘sesuatu’ itu sudah menetap di gudang dan ‘ia’ tidak mesra dengan pasangan. Sejak dari itu, Anwar dan Zarra mula mengalami pelbagai gangguan ghaib yang akhirnya memusnahkan rumah tangga.

MiG Online yakin ramai yang tak sabar nak tonton filem ni dan MiG Online nak kasi peluang kat korang untuk sama-sama menonton filem ni bersama dengan para pelakon filem ‘Gudang Kubur’. Nak tau caranya?

Cara nak join peraduan filem ‘Gudang Kubur’ senang je:

1. JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT

a) Bilakah filem ‘Gudang Kubur’ bakal ditayangkan?

b) Siapakah Pengarah filem ‘Gudang Kubur’?

c) Siapakah penerbit filem ‘Gudang Kubur’?

2. Macam mana NAK HANTAR? KORANG BOLEH HANTAR JAWAPAN KORANG KE EMAIL NI DENGAN TAJUK “PERADUAN BLOG gudang kubur”

Sertakan butiran-butiran seperti berikut:

a) Nama Penuh Mengikut I/C

b) No Telefon

c) Email

d) Alamat Penuh Surat-Menyurat

3. HANTAR JAWAPAN KORANG KE:

migonline@metrowealth.com.my

(Anda akan dihubungi melalui email sekiranya terpilih. Sekiranya terdapat penukaran nama, sila maklumkan melalui pengesahan kedatangan anda melalui email. Terima Kasih)

SILA HANTAR SEBELUM 5 februari 2015

2 thoughts on “(Peraduan) Jom Tonton Filem Gudang Kubur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s