Lisa Surihani Bahagia Disamping Yusry

Mesti ramai peminat Lisa teruja kan lepas dengar berita tentang kehamilan Lisa yang bakal menjadi ibu tak lama lagi.

Tapi dalam masa yang sama, keterujaan tersebut bagaikan tak lengkap sebab Lisa masih belum dedahkan usia kandungannya. Malah, berita gembira itu juga tidak dikongsikan bersama peminat.

Kalau ibu mengandung yang lain tak sabar nak berkongsi setiap detik dan gambar sewaktu mengandung, tapi Lisa nampaknya tak berbuat demikian. Mungkin belum lagi. Tapi takpelah, tak semua orang mahu berkongsi kisah peribadi mereka secara terbuka. Lisa dan Yusry pun nak ada privasi  dorang juga kan, tak gitu?

MiG Online nak kongsi gambar-gambar romantik Lisa bersama yang tersayang. Jom check it out ;

Bahagia dan sweet sangat pasangan ni kan? MiG Online confirm korang-korang yang diluar sana pun mesti nak rasa bahagia macam mereka ni. Semoga perhubungan mereka kekal hingga ke Jannah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s