Siapa Gadis Omputih Ni?

Fuh, kalau ada diantara korang yang lemah semangat, MiG Online bagi amaran baik jangan tenung lama-lama nanti menanah mata tau, hehe. Siapa gadis yang cantik ni? Mesti korang tertanya-tanya kan?

Navilya Husna baru je menceburi bidang lakonan yang kini berada dibawah naungan MiG Talent. Nampak je comel kan, tapi Navilya mempunyai bakat yang besar dalam industri seni. Bakatnya diketengahkan dalam satu telefilem yang akan ditayangkan tak lama lagi.

Berbaju kurung pun korang cair kan? MiG Online boleh confirm kalau bab tu, hehe. Navilya sebenarnya ada memegang watak Heroin dalam telefilem ‘Sebenarnya Omputih Itu Isteri Aku’.

Walaupun telefilem ini adalah lakonan pertama Navilya tapi dia berani menyahut cabaran yang diberikan dalam memegang watak utama dan menjayakan dengan sebaik mungkin.

Epy Kodiang juga merupakan watak utama dalam telefilem ‘Sebenarnya Omputih Itu Isteri Aku’

Sebuah telefilem romantik komedi ini bakal membuat korang tak kering gusi melihat telatah suami yang terpaksa melayan kerenah isteri Omputihnya. Hah, nak tau kesudahan telefilem ni, kena lah langgan di HyppTv, HyppFlicks+ di Saluran 801. Lepas ni bolehlah berkenalan dengan Navilya Husna menerusi telefilem tu okay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s