Anak Pengubat Suka Dan Duka Rita Rudaini

Ibu tunggal kepada dua orang putera comel Rayyan dan Arjuna memang bertuah dapat mommy macam Rita. Sebelum ni, Rita menjelajah ke Kota Paris kan. Ni di Instagram peribadinya, Rita kini bercuti dengan anak-anak ke Bangkok pula. Wah, seronoknya dapat bercuti dengan insan tersayang betul tak? Dapat juga lepaskan penat, lelah selepas bekerja.

MiG Online nak kongsi sikit gambar mereka di Bangkok. Jom kita layan  percutian Rita dan anak-anaknya ;

             Comel je tengok kemesraan Rayyan dan Aryan. Macam real je kan? hehe

MiG Online kagum sangat dengan Rita, walaupun sibuk dengan tawaran berlakon, tapi masih juga ada masa nak luangkan dengan anak-anak. Artis dekat luar sana pun boleh jadikan ni sebagai contoh okay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s