Rezeki Lisa Hamil Anak Kembar?

Wah, gembira betul MiG Online dengar tentang berita kehamilan Lisa Surihani baru-baru ni. MiG Online dapat tau yang Lisa kini sedang hamil anak kembar?  Seronoknya, tumpang gembira MiG Online dengar tentang kenyataan dari akhbar Pancaindera semalam.

Tapi ada juga berita yang kurang enak sampai ke telinga MiG Online, bila ada pula yang memperkatakan tentang pasangan ini gunakan kaedah tabung uji (IVF) untuk mendapatkan anak.

MiG Online rasa tidak perlulah kita menyoal tentang urusan peribadi mereka. Kalau betul pun apa salahnya kan, selagi ia tak bertentangan dengan hukum Islam, tak ada salahnya. Yang penting usaha.

Apapun, MiG Online confirm peminat dekat sana dah tak sabar nak tunggu Lisa dan Yusry dapat baby kembar. Bukan MiG Online je yang excited tau, tapi semua orang yang sayangkan Lisa. MiG Online akan mendoakan kesihatan Mummy to be ni dan kita nantikan pengesahan dari Lisa sendiri okay?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s