Nora Danish Takut Keluar Rumah?

Sebelum ni kecoh tentang isu seorang pelakon Gudang Kubur yang telah diancam oleh sekumpulan pengganas baru-baru ni, yang menggunakan gambarnya bagi tujuan provokasi.

Selepas dari kejadian tu, Nora Danish kata dia ada membuat report polis untuk keselamatan dirinya. Tambahnya lagi, dia sekarang mengaku rasa takut untuk keluar rumah lepas terjadinya insiden tersebut.

Walaupun cerita berkaitan pengganas tu tak ada lansung berkaitan atau menyebut namanya, tapi dengan menggunakan gambarnya Nora berasa tak senang duduk dengan situasi tersebut.

Ikut Nora lagi, kalau tak ada urusan penting, dia akan menghabiskan masanya di rumah. Jika dia nak keluar pun dia akan pastikan dirinya berteman.

Sekarang ni dah terlalu banyak kejadian jenayah berlaku. Bukan untuk Nora je, tapi MiG Online nak korang pun kena hati-hati di luar sana okay? Pastikan sentiasa berteman bila keluar tu sebab “malang tak berbau”.

One thought on “Nora Danish Takut Keluar Rumah?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s