Neelofa Mengamuk Bila Ditegur Tentang Fesyen?

Sebelum ni Neelofa dihentam oleh beberapa pihak dek kerana fesyen Power Rangers Pink yang unik sebelum dia berhijab. MiG Online ingatkan dah takde cerita pasal tu, tapi korang nak tau tak apa yang buat Neelofa mengamuk sakan, kali ini lain pula ceritanya.

Ingatkan lepas habis Anugerah Meletop Era2015 yang menampilkan Lofa sebagai host tak dikritik lagi sebab anugerah tersebut berlangsung Ahad lalu. Tup-tup timbul juga rupanya ada pihak yang mengutuk fesyen yang digayakan Lofa pada malam tersebut  macam sotong dan badut sarkas! Mana tak Lofa mengamuk kan? Nak dijadikan cerita status tersebut dibaca oleh Lofa sendiri, memang ‘panas’ lah hati dia.

GUNA1

Foto ni dimuatnaik oleh seorang make up artis kenalan Neelofa sendiri di laman sosial. Lepas mengkritik, boleh siap dia mention lagi tu. Mak aih, berani betul kutuk terang-terangan kan. Siap dikatanya lagi fesyen Neelofa ibarat Sotong dan Badut?

GUNA3

MiG Online rasa mungkin sebab dah tak tahan sabar Lofa balas balik kritikan tu. Boleh tahan juga Neelofa, tegas dalam mempertahankan pendirian mengenai baju yang direka khas Fiziwoo.

replace

MiG Online harap Neelofa sabar jelah ye, mulut orang memang susah kita nak tutup. Lagipun, baju tu direka khas untuk Lofa. Apapun fesyen yang diberi kepadanya, dia hanya menggayakan je betul tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s